Bescherming van uw huis, kantoor of winkel is tegenwoordig geen overbodige luxe. Steeds vaker worden bedrijven en particulieren geconfronteerd met ongewenst bezoek. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw woning en/of bedrijfsruimte met daarin al uw waardevolle spullen optimaal beveiligd worden. Door middel van een inbraakdetectie systeem, al dan niet aangevuld met een camera oplossing of toegangscontrole systeem. Soms is het noodzakelijk om uw kantoor of winkel te voorzien van een mistgenerator, als aanvulling op het alarmsysteem. Zodra er een alarm afgaat zal de mistgenerator uw kantoor of winkel vol met (onschadelijke) rook spuiten, zodat er geen zicht meer is. Hiermee kunt een extra optie toevoegen aan uw installatie, bijvoorbeeld bij een tankstation, sigaretten opslag of juwelier.

Ook zal er tijdens de inventarisatie gekeken worden naar het niveau van de bouwkundige beveiliging en de verlichting rondom uw pand of woning. Indien het zinvol is dit naar een hoger niveau te brengen, zal dit in het advies worden meegenomen.

De systemen kunnen doormelden naar een PAC (meldkamer) of naar uw mobiele telefoon, zodat u niet alleen een melding krijgt op het moment van een inbraak, maar dat u via uw mobiele telefoon ook de beelden kunt bekijken van uw camerasysteem.

Knoppert Technisch Adviesbureau heeft alle kennis in huis om uw woning of bedrijfsruimte van een passend beveiligingssysteem of camerasysteem te voorzien. Samen met u zullen wij een maatwerkpakket naar wens samenstellen. Onze beveiligingsplannen worden altijd aan de huidige normen en richtlijnen getoetst.