Smart Home / Domotica

“Dat is vast niets voor mij” of “Dat kan zeker niet in mijn bestaande woning” Deze meest gehoorde vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Het is zeker iets voor u en kan zelfs in uw bestaande situatie, zonder grote aanpassingen.

Er is een verschil tussen Smart Home en domotica. Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar voor haar rekening. Ze doet dit op basis van uw wensen, noden en levensstijl. Zonder gebruik te maken van schakelaars of knoppen, want alles gaat geautomatiseerd. Zo omschrijft Loxone het, DE leverancier voor Smart Home oplossingen. Op deze manier heeft u meer tijd voor leuke dingen van het leven. Zie ook de website: www.loxone.com

Domotica niets meer dan een onopvallende oplossing welke wordt weggewerkt. De intelligentie komt later: die zit in de tastsensoren en touchscreens die de normale schakelaars vervangen en de complexe besturingscommando’s verzenden – bijvoorbeeld naar lampen, jaloezieën, de alarminstallatie en allerlei andere elektrische apparatuur in huis.

Zegt u: Ik weet niet hoe dat werkt? Met Knoppert Technisch Adviesbureau als aanspreekpunt hoeft u zich als gebruiker niet druk te maken. Voor u is alleen belangrijk dat de techniek eenvoudig kan worden bediend. Een lichte vingerdruk is voldoende en er ontstaan complete lichtscenario’s of de jaloezie functies in het huis worden praktisch op elkaar afgestemd. Maar wilt u alles liever met uw tablet of mobiele telefoon bedienen? Ook dat is mogelijk, door middel van een eenvoudige app op uw mobiele telefoon of tablet.

0 (4)

"Een vraag of graag een offerte ontvangen?"

Wouter Knoppert eigenaar Knoppert Technisch Adviesbureau

IMG_0822

En dit alles werkt ook als er niemand thuis is. Want vele functies kunnen automatisch worden opgevraagd: buitentemperatuur, lichtinval, regen of wind worden met sensoren gemeten. En aan de hand van de instellingen worden de markiezen uitgezet of de rolluiken opgehaald. Ook kan het automatisch (dagelijks) in- en uitschakelen van het licht in de verschillende ruimten voor meerdere weken worden opgeslagen en later, wanneer u met vakantie bent, automatisch worden herhaald. Personen die het huis met kwade bedoelingen in de gaten houden, zien geen verschil. Al met al een mooie aanvulling voor uw inbraak alarmsysteem of een eenvoudige oplossing als u ’s avonds thuis op de bank zit en u uw omgeving wilt aanpassen aan uw stemming met 1 druk op de knop.

Interesse in een SMART HOME of een andere domotica oplossing? Vraag een vrijblijvend advies op maat.

Wij zijn officieel gecertificeerd als Loxone leverancier en installateur.

Dit zijn onze diensten

download (85)

Telecom / IT

Uw telefonie oplossing en IT omgeving zijn het kloppend hart van uw organisatie.

download (86)

Smart Home / Domotica

Hou meer tijd over voor leuke dingen, Knoppert Technisch Adviesbureau denkt graag mee.

download (87)

Beveiliging / CCTV

Bescherming van uw huis, kantoor of winkel is tegenwoordig geen overbodige luxe.

Contact

Stuur ons een berichtje

FAQ

Meest gestelde vragen
Jazeker, daar zijn tegenwoordig mooie oplossingen voor om dit te signaleren. Omdat dit om vertrouwelijke zaken gaat, is het zinvol om contact op te nemen.
Zeker, we staan altijd met raad en daad voor u klaar.
Jazeker, als u dat wil kunt de verlichting van de woning, de verwarming, de intercom of de beelden van het camerasysteem zien in 1 app. Ook nog de poort opensturen? Geen probleem. Neem contact op voor een advies op maat!