Domotica / Smart Home

“Dat is vast niets voor mij” of “Dat kan zeker niet in mijn bestaande woning” Deze meest gehoorde vragen kunnen wij voor u beantwoorden. Het is zeker iets voor u en kan zelfs in uw bestaande situatie, zonder grote aanpassingen.

500 fabrikanten, 8.000 producten

KNX wordt niet voor niks wereldwijd omarmd. Deze toekomstbestendige standaard voor gebouwautomatisering verbindt apparaten en installaties probleemloos tot één systeem. Wist je dat al 500 fabrikanten gebruikmaken van KNX en dat zo’n 8.000 producten geschikt zijn voor toepassing van het systeem? De producten van verschillende fabrikanten werken met KNX probleemloos samen. En dat is precies wat jij zoekt! 

Domotica is niets meer dan een onopvallende oplossing welke wordt weggewerkt. De intelligentie komt later: die zit in de tastsensoren en touchscreens die de normale schakelaars vervangen en de complexe besturingscommando’s verzenden – bijvoorbeeld naar lampen, jaloezieën, de alarminstallatie en allerlei andere elektrische apparatuur in huis.

Zegt u: Ik weet niet hoe dat werkt? Met Knoppert Technisch Adviesbureau als aanspreekpunt hoeft u zich als gebruiker niet druk te maken. Voor u is alleen belangrijk dat de techniek eenvoudig kan worden bediend. Een lichte vingerdruk is voldoende en er ontstaan complete lichtscenario’s of de jaloezie functies in het huis worden praktisch op elkaar afgestemd. Maar wilt u alles liever met uw tablet of mobiele telefoon bedienen? Ook dat is mogelijk, door middel van een eenvoudige app op uw mobiele telefoon of tablet.

"Een vraag of graag een offerte ontvangen?"

Wouter Knoppert eigenaar Knoppert Technisch Adviesbureau

Domotica Knoppert Technisch Adviesbureau2

En dit alles werkt ook als er niemand thuis is. Want vele functies kunnen automatisch worden opgevraagd: buitentemperatuur, lichtinval, regen of wind worden met sensoren gemeten. En aan de hand van de instellingen worden de markiezen uitgezet of de rolluiken opgehaald. Ook kan het automatisch (dagelijks) in- en uitschakelen van het licht in de verschillende ruimten voor meerdere weken worden opgeslagen en later, wanneer u met vakantie bent, automatisch worden herhaald. Personen die het huis met kwade bedoelingen in de gaten houden, zien geen verschil. Al met al een mooie aanvulling voor uw inbraak alarmsysteem of een eenvoudige oplossing als u ’s avonds thuis op de bank zit en u uw omgeving wilt aanpassen aan uw stemming met 1 druk op de knop.

Interesse in een domotica oplossing? Vraag een vrijblijvend advies op maat.

Dit zijn onze diensten

download (85)

Telecom / IT

Uw telefonie oplossing en IT omgeving zijn het kloppend hart van uw organisatie.

KNXENNorm_RGB

Domotica / Smart Home

Hou meer tijd over voor leuke dingen, Knoppert Technisch Adviesbureau denkt graag mee.

download (87)

Beveiliging / CCTV

Bescherming van uw huis, kantoor of winkel is tegenwoordig geen overbodige luxe.

Contact

Stuur ons een berichtje

FAQ

Meest gestelde vragen
Jazeker, daar zijn tegenwoordig mooie oplossingen voor om dit te signaleren. Omdat dit om vertrouwelijke zaken gaat, is het zinvol om contact op te nemen.
Zeker, we staan altijd met raad en daad voor u klaar.
Jazeker, als u dat wil kunt de verlichting van de woning, de verwarming, de intercom of de beelden van het camerasysteem zien in 1 app. Ook nog de poort opensturen? Geen probleem. Neem contact op voor een advies op maat!