Uw telefonie oplossing en IT omgeving zijn het kloppend hart van uw organisatie. Knoppert Technisch Adviesbureau weet als geen ander hoe belangrijk dit is. Zonder deze faciliteiten is het onmogelijk om te werken.

Wat voor oplossing voor u het beste is? Knoppert Technisch Adviesbureau kan u diverse oplossingen adviseren en leveren. Van hosted telefonie tot een telefonie oplossing op locatie, alles toegespitst op uw organisatie en uw wensen. Er zal ook gekeken worden naar de IT omgeving, om samen met uw (eigen) IT leverancier het beste voor uw organisatie of prive omgeving te realiseren op gebied van data netwerk, een WiFi oplossing, met of zonder gasten netwerk, roaming en de daarbij behorende zaken als veiligheid en stabiliteit.

Doordat Knoppert Technisch Adviesbureau een onafhankelijk advies kan geven over oplossingen en samenwerkt met diverse leveranciers, kunnen we u advies op maat bieden. Van eenvoudig telefoneren, tot een koppeling met uw relatiebeheer pakket, van ISDN lijn tot VoIP of in de Cloud. Een kantoor situatie of een oplossing gecombineerd met een Vast-mobiel integratie, alles behoort tot de mogelijkheden. Maar toegespitst op uw huidige situatie met oog voor de toekomst.

Naast de focus op de oplossing is het vaak mogelijk om kosten te gaan besparen, doormiddel van het combineren van abonnementen of een afgekochte bundel. Het doornemen van uw huidige abonnementen voor telefonie en internet is ook een onderdeel van Knoppert Technisch Adviesbureau.

Dit kan voor de zakelijke klant, maar zeker voor de particuliere klant liggen hier kansen en mogelijkheden, gezien het grote aanbod van abonnementsvormen. Een alles in een pakket is soms niet de juiste keuze, omdat u misschien een inbraak alarmsysteem heeft, of u heeft een zorg oplossing? Misschien wilt u wel meerdere telefoonnummers meenemen, wat volgens de provider niet kan. Knoppert Technisch Adviesbureau heeft voor u als particuliere klant ook een gedegen advies op maat.